База данни за откраднати превозни средства на територията на България.

Всеки собственик на автомобил, микробус, мотор, камион, автобус или друг вид превосно средтсво което е било откраднато може да докладва в нашaта база данни безплатно. Защо е полезно да го направите от една страна всеки потенциален купувач на един употребяван автомобил може да провери предварително въпросното превозно средство обявено ли е за откраднато. Това дава възможност при проверка от кпувача или засичане по регистрационен номер и индетификационен номер на превозното средство (рама шаси) да осъществи директен контакт или уведоми полиция при направената справка в база данни за откраднати автомобили registarbg.com


Как можете да регистрирате автомобил в базата данни в случай на противозаконно отнемане?

Попълнете формата тук за публикуване в регистър - откраднати превозни средства или ни пишете на нашата електронна поща.

Задължително посочете:

Регистрационен номер на превозното средство

Индетификационен номер на превозното средство (рама шаси на МПС / VIN)

Вашия е-мейл адрес и телефон за контакти. Други данни от колата (като марка, модел, цвят..) могат да бъдат въведени допълнително за да се направи по-лесна идентификация.


Възможно ли е да бъде премахнат запис от базата данни ?

Можете да премахнете вашия запис от базата данни по всяко време ( например, защото е установено, че е открито ). Пишете ни на info@registarbg.com за да ни информирате че желаете да бъде свален вашият запис, като укажете идентификатор на превозното средство ( VIN ), регистрационният номер и имейлът от който за пръв път ни писахте или телефон за контакти използван за регистрацията, за да изтриете записа (заедно с всички асоциирани данни. Имаме нужда от адреса на електронната поща за да гарантира, че няма неоторизирани лица са премахване на записи.


Условия за ползване и защита на личните данни.

База данни откраднати автомобили е създадена в полза на обществото с цел по-бързо и лесно разкриване на всяко противозаконно отнето превозно средство на територията на България. Всеки подаден сигнал на електронната ни поща включва регистрация, изтриване и търсене на записи. Съхранените данни (особено при условие, адрес на електронна поща ) се показва само в рамките на заявки за търсене за тази конкретна идентификация на превозното средство ( VIN ). Тези данни не се предоставя на трети лица (например за рекламни цели). По същия начин ние не използваме посоченият имейл адрес за изпращане на каквито и да било рекламни електронни писма (спам) за вас. Тъй като тази регистрация е безплатна, но е възможно да бъдат отправени статистически въпроси с цел подобряване и развитието на registarbg.com

Обявяването на награда за разкриването на вашият автомобил увеличава шасновете, както за вас така и да привлечете вниманието на шофьори с интензивно движение по пътищата на всеки град, като таксиметрови шофьори и други готови да ви помогнат.